Vyhľadávanie




V ponuke je 337 nehnuteľností.

✅Rodinný dom v REKONŠTRUKCII, pozemok 542 m2, J. Jančeka, Ružomberok

Cena:
169 990,00 €
Kraj: Žilinský kraj
Okres: Ružomberok
Obec: Ružomberok
Ulica: J.Jančeka
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: pôvodný stav
Počet miestností: 7
Podlahová plocha: 180 m2
Plocha pozemku: 542 m2
Energ. certifikát: Nemá
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 1.844674407379E+91
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

☑️Tento dvojgeneračný dom sa práve nachádza v dynamickej fáze rekonštrukcie, ktorá sľubuje premeniť ho na moderné a funkčné bývanie, kde sa spája pohodlie s nadčasovým dizajnom. Rekonštrukčné práce prebiehajú s veľkým dôrazom na detail a kvalitu, pričom každý krok je starostlivo naplánovaný, aby bol výsledok čo najlepší.
Exteriér domu dostáva nový kabát – fasáda bude nanovo zatepľovaná a pripravuje sa na aplikáciu štýlovej omietky v jemných, prírodných odtieňoch. Strecha domu prechádza kompletnou obnovou, s novými strešnými krytinami, ktoré zaručia jej dlhú životnosť a energetickú účinnosť.
Vo vnútri domu sú už vykonané demolačné práce, ktoré umožnili zjednotenie a zväčšenie obytných priestorov. Momentálne prebieha inštalácia nových elektrických rozvodov a vodovodného systému, čo zabezpečí spoľahlivý a bezpečný chod domácnosti. Každý byt v dome dostáva novú modernú kuchyňu, s dôrazom na praktickosť a estetiku. Obkladanie stien a pokládka podláh sú v plnom prúde, s použitím kvalitných materiálov ako keramické dlažby, drevené parkety či vinylové podlahy, ktoré sú nielen odolné, ale aj ľahko udržiavateľné.
Obývacie miestnosti a spálne dostávajú nové omietky a stropy sú vybavené moderným LED osvetlením, ktoré dodá interiéru príjemnú atmosféru. V kúpeľniach sa inštalujú nové sprchové kúty, vane a umývadlá s dizajnovými batériami, ktoré reflektujú súčasné trendy v bývaní.
Rekonštrukcia zahŕňa aj zateplenie a izoláciu celého domu, aby sa dosiahla čo najväčšia energetická efektívnosť, čo prispeje k výraznému zníženiu nákladov na vykurovanie. Vonkajšie práce zahŕňajú tiež úpravu záhrady, kde sa plánuje inštalácia nových terás, záhradného nábytku a oplotenia, ktoré zabezpečia súkromie a komfort pre obyvateľov domu.
Hoci je rekonštrukcia ešte v procese, už teraz je vidieť, že dom nadobúda nový život. Po dokončení bude tento dvojgeneračný dom poskytovať svojim obyvateľom nielen funkčné a estetické priestory, ale aj príjemné miesto pre rodinný život, ktoré spĺňa všetky nároky modernej doby.
☑️ Uvádzame do predaja Rodinný dom s pozemkom 542 m2 , zastavaná plocha 225 m2, s priamym prístupom
z frekventovanej ulice J.Jančeka, blízko centra mesta Ružomberok. Ako možnosť ponúkame modernizáciu podľa navrhovanej vizualizácie budúceho stavu, ktorú si môžete pozrieť TU: https://youtu.be/inwWmf17cDQ
V cene nehnuteľnosti sa ponúka aj menší rodinný dom v zástavbe spolu s hospodárskou stavbou. Rodinné domy je možné kúpiť v stave ako stoja a ležia, podľa fotodokumentácie alebo v stave po rekonštrukcii.
Nehnuteľnosti sú je napojené na všetky siete technickej infraštruktúry-verejný vodovod, kanalizáciu, elektrickú energiu, rozvod STL plynu v dosahu. Pozemky pod stavbou sú právne vysporiadané, rovinaté, čiastočne oplotené a spolu tvoria jeden funkčný celok.
☑️A) CENA za celok- 2 rodinné domy 258 ( pôvodný stav), 324 ( po rekonštrukcii v stave holodom) s pozemkom 542m2 vyznačené podľa grafiky je cena od 169 990 €..
B) CENA za celok- 2 rodinné domy 258 ( pôvodný stav), 324 ( po rekonštrukcii v stave na kľúč ) s pozemkom 542m2 vyznačené podľa grafiky je cena od 199 990 €..
☑️ POTREBUJETE PRED KÚPOU PREDAŤ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ?
Ak pri kúpe nehnuteľnosti potrebujete predať svoju inú nehnuteľnosť, tak ste na správnom mieste. Naša spoločnosť kupuje nehnuteľnosti priamo od ich majiteľov a dáva Vám tak slobodu pri zmene bývania. Vymeňte svoju starú nehnuteľnosť za novú.

Maklér:

makler
Maklér:Vladimír Jurkuliak,RSc
Telefón:0948089515
E-mail:jurkuliak.vladimir-ZVNC-allriskslovakia.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Podobné nehnuteľnosti
Exkluzívny predaj výnimočnej novostavby RD v Kittsee!!!

Exkluzívny predaj výnimočnej novostavby RD v Kittsee!!!

Domy a vily, Rodinný dom Steinfeldsiedlung, Kittsee (okres Neusiedl am See) Ponúkame Vám exkluzívne na predaj výnimočnú novostavbu rodinného domu v Kittsee len 2 km od Bratislavy!

Lokalita...
Výnimočný rodinný dom s vyhrievaným bazénom a nadštandartným vybavením

Výnimočný rodinný dom s vyhrievaným bazénom a nadštandartným vybavením

Domy a vily, Rodinný dom Mládežnícka štvrť, Galanta Ponúkame Vám na predaj kompletne zariadený 4-izbový rodinný dom v Galante vo vyhľadávanej lokalite Mládežnícka štvrť.
...
Rodinný dom na predaj v lukratívnej štvrti v Šali

Rodinný dom na predaj v lukratívnej štvrti v Šali

Domy a vily, Rodinný dom Hrabová 18, Šaľa Spoločnosť Allrisk Slovakia ponúka na predaj novostavbu 4-izbového rodinného domu v lukratívnej časti mesta Šaľa. Na prvom...
Zoznam
nehnuteľností
Lokalita

Novinky a aktuality

Virtuálna prehliadka Vrámci rozširovania našich služieb ponúkame našim exkluzívnym klientom aj možnosť virtuálnej...
Odhad ceny nehnuteľnosti Nastavenie správnej predajnej ceny nehnuteľnosti je kľúčové a od neho závisí celkový úspech...