Vyhľadávanie




V ponuke je 324 nehnuteľností.

Predaj rodinného domu v super lokalite

Top
Cena:
160 000,00 €
Kraj: Nitriansky kraj
Okres: Nové Zámky
Obec: Nové Zámky
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: pôvodný stav
Podlahová plocha: 120 m2
Plocha pozemku: 732 m2
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: DKRI
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Vzhľadom na rastúci záujem ľudí o bývanie vo vlastnom dome, sme sa rozhodli ponúknuť Vám zaujímavú ponuku na predaj rodinného domu vo veľmi dobrej a tichej lokalite. Tento dom pozostáva z 5 miestností a 2 veránd, kde si môžete užívať príjemné chvíle s rodinou alebo priateľmi. Navyše na pozemku sa nachádzajú aj 2 letné kuchynky.

Dom má veľký potenciál, pretože sa nachádza v pôvodnom stave a ponúka priestor na úpravy podľa vašich predstáv. Je tu možnosť vytvoriť si vlastné útulné bývanie, ktoré bude plné pohodlia a komfortu. Vďaka plynovému kúreniu budete mať stále teplo a pohodlie v chladných zimných dňoch.

Jednou z výhod tohto domu je aj jeho povala, ktorá je pochôdzna a umožňuje pohodlný prístup na strechu. Taktiež parkovanie vo dvore je veľkým bonusom, pretože sa nemusíte stresovať hľadaním parkovacieho miesta. Na pozemku o rozlohe 7,3 ára sa nachádza aj studňa, čo je skvelé pre ľudí, ktorí radi pestujú.

Cena tohto rodinného domu je stanovená na 160 000 €, ale pri rýchlom jednaní je možná dohoda. Táto ponuka je vhodná pre tých, ktorí hľadajú ideálny dom pre svoju rodinu.

Ak túžite po tichom a pokojnom bývaní, kde si môžete vytvoriť svoje vysnívané bývanie, neváhajte a kontaktujte nás. Tento rodinný dom je skvelou príležitosťou pre tých, ktorí hľadajú nehnuteľnosť vo veľmi dobrej lokalite. Pre viac informácií alebo na zariadenie obhliadky nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať.

Maklér:

makler
Maklér:Xénia Forró
Telefón:0944704359
E-mail:forro.xenia-ZVNC-allriskslovakia.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Podobné nehnuteľnosti
Predaj rodinného domu v Andovciach Laguna 12N

Predaj rodinného domu v Andovciach Laguna 12N

Domy a vily, Rodinný dom Andovce (okres Nové Zámky) Máme pre Vás nový projekt 4-izbového rodinného domu LAGUNA 12N v Andovciach na pozemku o rozlohe 1035m2.

Hĺbka...
Predaj bytových jednotiek v radovej zástavbe

Predaj bytových jednotiek v radovej zástavbe

Domy a vily, Rodinný dom Slovenská, Nové Zámky Na predaj posledné dve dvojpodlažné bytové jednotky v radovej zástavbe v Nových Zámkoch

Ak sa práve rozhodujete...
krásny 3izbový RD Šurany po rozsiahlej rekonštrukcii

krásny 3izbový RD Šurany po rozsiahlej rekonštrukcii

Domy a vily, Rodinný dom Šurany, Šurany (okres Nové Zámky) So súhlasom majiteľa nehnuteľnosti Vám spoločnosť Allrisk Slovakia s.r.o. ponúka na predaj kompletne zrekonštruovaný, čiastočne...
Zoznam
nehnuteľností
Lokalita

Novinky a aktuality

Virtuálna prehliadka Vrámci rozširovania našich služieb ponúkame našim exkluzívnym klientom aj možnosť virtuálnej...
Odhad ceny nehnuteľnosti Nastavenie správnej predajnej ceny nehnuteľnosti je kľúčové a od neho závisí celkový úspech...