Vyhľadávanie




V ponuke je 336 nehnuteľností.

2 izbový Byt s veľkým balkónom v centre Mesta Brezová pod Bradlom

Cena:
53 000,00 €
Kraj: Trenčiansky kraj
Okres: Myjava
Obec: Brezová pod Bradlom
Kategória: Byty
Druh: 2 izbový byt
 
Podlahová plocha: 55 m2
Stav objektu: pôvodný stav
Na poschodí: 2
Balkón: áno
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: #136210
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

VR odkaz: https://www.coohom.com/pub/tool/panorama/show?obsPlanId=3FO3JQRHTE61&locale=en_US&utm_source=light720_share&utm_medium=linkcopy&utm_content=3FO3JQRHTE61

Allrisk Slovaia vám ponúka vo výhradnom zastúpení majiteľa tento priestranný 2-izbový byt o rozlohe 55 m² v obci Brezová pod Bradlom ponúka ideálnu príležitosť pre budúceho majiteľa, aby si ho prispôsobil presne podľa svojich predstáv. Byt je v pôvodnom stave, a preto je vhodný na kompletnú rekonštrukciu, ktorá vám umožní vytvoriť si domov podľa svojich preferencií a potrieb. Pre vašu inšpiráciu sme už pripravili vizualizáciu aj virtuálnu prehliadku, ktoré vám ukážu, ako by tento priestor mohol vyzerať po renovácii.

Byt sa nachádza na 1. poschodí bytového domu, ktorý prechádza kompletnou rekonštrukciou. Obytný dom dostáva nové zateplenie, balkónové zábradlia a dlažbu na balkónoch, čo prinesie ešte väčšiu estetiku a komfort pre budúcich obyvateľov. K bytu patrí veľký balkón s rozlohou necelých 9 m², ideálny na príjemné chvíle pri káve alebo relax s výhľadom na okolitú prírodu.

V bytovom dome sú všetky potrebné inžinierske siete vrátane elektriny, plynu, obecnej vody, kanalizácie a optického internetu, čo vám poskytne všetky moderné výhody a komfort.

Lokalita je jednou z najväčších predností tejto nehnuteľnosti. Brezová pod Bradlom je pokojná obec, obklopená krásnou prírodou, ideálna pre tých, ktorí hľadajú kľudné a tiché prostredie, no zároveň nechcú byť ďaleko od občianskej vybavenosti. V obci nájdete materskú školu, základnú školu, poštu, lekára, lekáreň, obchody s potravinami a iné potrebné služby. Pravidelná autobusová doprava vám umožní bezproblémové spojenie s okolitými mestami.

Vzdialenosti do okolitých miest sú veľmi priaznivé. Do Myjavy sa dostanete za približne 15 minút autom (9 km), do Senice za 30 minút (23 km) a do Vrbového za približne 30 minút (18 km). Táto lokalita vám ponúka výhody pokojného vidieckeho života v tesnej blízkosti väčších miest so všetkou potrebnou infraštruktúrou.

Maklér:

makler
Maklér:Martin Bošanský
Telefón:0911 445 668
E-mail:bosansky.martin-ZVNC-allriskslovakia.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Podobné nehnuteľnosti
LUXUSNÝ, NADŠTANDARDNE ZARIADENÝ 4 IZB. BYT V DUNAJSKEJ STREDE, RUŽOVÝ HÁJ

LUXUSNÝ, NADŠTANDARDNE ZARIADENÝ 4 IZB. BYT V DUNAJSKEJ STREDE, RUŽOVÝ HÁJ

Byty, 4 izbový byt Ružový Háj, Dunajská Streda Ponúkame Vám na predaj luxusný, nadštandardne zariadený 4 izbový byt v Dunajskej Strede na ulici Ružový Háj.

...
Krásny 3.izbový apartmán na Donovaloch hneď vedľa zjazdovky

Krásny 3.izbový apartmán na Donovaloch hneď vedľa zjazdovky

Byty, 3 izbový byt Záhradište, Donovaly (okres Banská Bystrica) Allrisk Slovakia Vám v exkluzívnom zastúpení ponúka krásny 3.izbový apartmán na Donovaloch v časti Záhradište.
...
NOVO ZREKONŠTRUOVANÝ 3 IZB. BYT NA HRADNOM KOPCI - PALISÁDY

NOVO ZREKONŠTRUOVANÝ 3 IZB. BYT NA HRADNOM KOPCI - PALISÁDY

Byty, 3 izbový byt Palisády, Bratislava-Staré Mesto (okres Bratislava I) Ponúkame Vám na predaj krásny, kompletne novo zrekonštruovaný 3 izbový byt v Bratislave, časť Staré Mesto - Palisády.
...
Zoznam
nehnuteľností
Lokalita

Novinky a aktuality

Virtuálna prehliadka Vrámci rozširovania našich služieb ponúkame našim exkluzívnym klientom aj možnosť virtuálnej...
Odhad ceny nehnuteľnosti Nastavenie správnej predajnej ceny nehnuteľnosti je kľúčové a od neho závisí celkový úspech...