Vyhľadávanie




V ponuke je 342 nehnuteľností.

Na predaj rodinný dom so stavebným materiálom k jeho dokončeniu

Cena:
58 000,00 €
Kraj: Nitriansky kraj
Okres: Nové Zámky
Obec: Gbelce
Ulica: Popd záhradami
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: vo výstavbe
Podlahová plocha: 1170 m2
Plocha pozemku: 0 m2
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 126238
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Niekedy sa osud tvrdo zahráva s človekom a naše sny sú zmarené vplyvom okolností, ktoré žiaľ nevie ovplyvniť...
Takto dopadla aj rodina, ktorá chcela rekonštruovať a prístavbou zveľadiť starší tehlový dom v tichej uličke v Gbelciach . Pôvodne mali naplánovanú rekonštrukciu a prístavbu s garážou. Hlava rodiny, šikovný murár, vypočítal potrebné množstvo stavebného materiálu a dal vypracovať projektovú dokumentáciu so stavebným povolením. Nakoľko ale došlo k zmene úrokových sadzieb, stratili nárok na úver, ktorý potrebovali k pokračovaniu stavebných prác. Preto s ťažkým srdcom, ale museli sa rozhodnúť tak, že predajú nielen rozostavanú budovu, ale aj stavebný materiál, ktorý už mali zakúpený podľa stavebného plánu a výpočtov a ktorý by potrebovali k dokončenie domu, garáže, plotu …
Dom bol postavený v roku 1960, základy sú železobetón, murivo je z tehál v hrúbke od 40 do 50cm. Prešiel čiastočnou rekonštrukciou, má vymenené elektrické rozvody, v dvoch izbách je predpríprava na podlahové kúrenie. Dom je napojený na obecnú vodu, elektrinu, prípojka na plyn je na pozemku a prípojka na internet pred pozemkom. K domu je vypracovaný znalecký posudok a projektová dokumentácia so stavebným povolením platným do 1/2025 (je v cene nehnuteľnosti a bude predĺžená na ďalšie obdobie). Projekt pozostáva z prístavby ďalších 2 obytných miestností, prístavby špajze, technickej miestnosti, spojenia wc s kúpeľnou a tým zväčšenia priestoru, prístavby terasy + garáže na 2 autá a z nového umiestnenia žumpy (stavba novej žumpy je už realizovaná). Časť stavebného materiálu je umiestnená na pozemku, alebo - ako napr. okná s trojsklom Antracit - sú umiestnené v krytom priestore. Suma nakúpeného stavebného materiálu (zakúpené ešte za výhodné "staré" ceny je 62 000,-€,
Na pozemku s celkovým rozmerom 1170 m2 sa nachádza studňa, hospodárska budova so zastavanou plochou 66m2, pozostávajúca z troch miestností, využívaná ako úschovňa náradia.
Dom so zastavanou plochou 119m2 stojí v prednom pravom rohu pozemku. Pozostáva z dvoch izieb, kuchyne, kúpeľne a predsiene. Úžitková plocha domu je 88,75m2. Dom je slnečný a dobre dispozične riešený. Do domu vedú dva vchody. Pozostáva z predsiene, chodby, kuchyne a obytnej izby. Obe miestnosti sú nepriechodné. Kúpeľňa je plánovaná s rohovou vaňou, sprchovým kútom, umývadlom. Toaleta bude oddelená. Na chodbe (predtým využívaná ako kuchyňa) je predpríprava na krb.
Centrum obce s kompletnou občianskou vybavenosťou sa nachádza cca 700 m od domu. Okraj obce hraničí s prírodnou rezerváciou Parížske močiare, kde popri prechádzke po náučnom chodníku skrz močiarov môžete obdivovať chránené druhy vtáctva a rastlín.
V kúpeľnom meste Štúrovo, ktoré je vzdialené len 20 km, nájdete okrem najväčšieho termálneho kúpaliska aj hraničný priechod do historického maďarského mesta Ostrihom. Kúsok za mestom sa rozprestiera Dunajsko-Ipeľský národný park s najjužnejším slovenským pohorím Burdov, ideálnym miestom na nenáročnú turistiku.
Takéto možnosti na relax, turistiku a pokojný život na vidieku čaká nového majiteľa tejto nehnuteľnosti.
Chcete ich využiť a chcete dokončiť ´ tento dom s využitím už nakúpeného materiálu? Zavolajte na telefónne číslo uvedené nižšie a dohodneme sa na termíne obhliadky! Ťeším sa na stretnutie s vami!

Maklér:

makler
Maklér:Ing. Zoltán Vida
Telefón:0905324383
E-mail:vida.zoltan-ZVNC-allriskslovakia.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Podobné nehnuteľnosti
Predaj rodinného domu v Andovciach Laguna 12N

Predaj rodinného domu v Andovciach Laguna 12N

Domy a vily, Rodinný dom Andovce (okres Nové Zámky) Máme pre Vás nový projekt 4-izbového rodinného domu LAGUNA 12N v Andovciach na pozemku o rozlohe 1035m2.

Hĺbka...
EXKLUZÍVNA RODINNÁ VILA s bazénom + priestor na podnikanie

EXKLUZÍVNA RODINNÁ VILA s bazénom + priestor na podnikanie

Domy a vily, Rodinná vila Dvory nad žitavou, Dvory nad Žitavou (okres Nové Zámky) S vyhradeným súhlasom majiteľa Vám spoločnosť Allriskslovakia ponúka
NA PREDAJ jedinečný rodinný dom s príjemnou...
Predaj bytových jednotiek v radovej zástavbe

Predaj bytových jednotiek v radovej zástavbe

Domy a vily, Rodinný dom Slovenská, Nové Zámky Na predaj posledné dve dvojpodlažné bytové jednotky v radovej zástavbe v Nových Zámkoch

Ak sa práve rozhodujete...
Zoznam
nehnuteľností
Lokalita

Novinky a aktuality

Virtuálna prehliadka Vrámci rozširovania našich služieb ponúkame našim exkluzívnym klientom aj možnosť virtuálnej...
Odhad ceny nehnuteľnosti Nastavenie správnej predajnej ceny nehnuteľnosti je kľúčové a od neho závisí celkový úspech...