Vyhľadávanie




V ponuke je 324 nehnuteľností.

Slnečný 2 izbový byt E . F. Sherera Piešťany

Cena:
110 000,00 €
Kraj: Trnavský kraj
Okres: Piešťany
Obec: Piešťany
Kategória: Byty
Druh: 2 izbový byt
 
Podlahová plocha: 45 m2
Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia
Na poschodí: 4
Balkón: nie
Loggia: áno
Terasa: nie
ID inzerátu: #87643
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Allrisk slovanika vám vo výhradnom zastúpení klienta ponúka tento 2-izbový byt s rozlohou 45,4 m² predstavuje výzvu a príležitosť zároveň. Nachádza sa na 4. poschodí 8-poschodového bytového domu a vyžaduje kompletnú rekonštrukciu, čo umožní novým majiteľom prispôsobiť ho svojim osobným preferenciám a vkusu.

Byt má orientáciu k západu, čo znamená, že kuchyňa, spálňa a obývacia izba s balkónom budú mať výhodu odpoledňajšieho slnečného svetla. Jadro bytu bolo postavené približne pred 10 rokmi, čo predstavuje solídny základ pre budúcu rekonštrukciu. Plastové okná s trojkomorové rámy dvojitým sklom prispievajú k tepelnej a zvukovej izolácii.

Bytový dom, v ktorom sa byt nachádza, nedávno prešiel kompletnou rekonštrukciou, ktorá zahŕňala zateplenie vonkajšej fasády, renováciu strechy, inštaláciu nových balkónov a rekonštrukciu spoločných priestorov. Nový výťah je ďalším bonusom, ktorý pridáva na komforte.

Okolie bytového domu je plné výhod. Hneď naproti sa nachádza škola a škôlka s rozsiahlym areálom, ktorý ponúka možnosti športu a rekreácie, vrátane bežeckej dráhy, futbalového ihriska, skateparku a cykloparku. Bezproblémové parkovanie je samozrejmosťou. V blízkosti bytu nájdete výbornú občiansku vybavenosť, vrátane reštaurácií, obchodov, lekární a lekára, všetko v dosahu približne 5 minút chôdze. Dve zastávky MHD s pravidelnými spojmi do celých Piešťan zabezpečia pohodlnú dopravu do mesta.

Pre tých, ktorí majú záujem o tento byt, je k dispozícii pomoc s financovaním a všetkými právnymi náležitosťami, čím sa zjednoduší proces nákupu. Tento byt má potenciál stať sa moderným a pohodlným bývaním v dobrej lokalite so všetkými výhodami blízkeho okolia.



V cene je zahrnutý kompletný právny servis vrátane vyhotovenia kúpnych a rezervačných zmlúv, sprostredkovanie najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru, poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách, poplatok za návrh na vklad do katastra.

Maklér:

makler
Maklér:Martin Bošanský
Telefón:0911 445 668
E-mail:martin-ZVNC-jobo.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Podobné nehnuteľnosti
Luxusný 3i byt Palisády

Luxusný 3i byt Palisády

Byty, 3 izbový byt Palisády, Bratislava-Staré Mesto (okres Bratislava I) Rekonštrukciu tohto bytu sme začali už úpravou vstupu dom domu. Lokalita a jej história predurčili spôsob a rozsah prác,...
Nádherný 3i byt pri Račianskom mýte

Nádherný 3i byt pri Račianskom mýte

Byty, 3 izbový byt Povraznícka, Bratislava-Staré Mesto (okres Bratislava I) Novorekonštruovaný byt v tehlovom dome, plný rozsah rekonštrukčných prác, vrátane rozvodov, novej kúpeľne, všetkých povrchov....
REZERVOVANÝ - KRÁSNY, NOVO ZREKONŠTRUOVANÝ 3 IZB. BYT S 2-MI BALKÓNMI

REZERVOVANÝ - KRÁSNY, NOVO ZREKONŠTRUOVANÝ 3 IZB. BYT S 2-MI BALKÓNMI

Byty, 3 izbový byt Komárnická, Bratislava-Ružinov (okres Bratislava II) REZERVOVANÝ

Ponúkame Vám na predaj krásny , práve novo zrekonštruovaný 3 izbový byt s 2 - mi balkónmi v...
Zoznam
nehnuteľností
Lokalita

Novinky a aktuality

Virtuálna prehliadka Vrámci rozširovania našich služieb ponúkame našim exkluzívnym klientom aj možnosť virtuálnej...
Odhad ceny nehnuteľnosti Nastavenie správnej predajnej ceny nehnuteľnosti je kľúčové a od neho závisí celkový úspech...