Vyhľadávanie




V ponuke je 343 nehnuteľností.

✅V predaji DOM na podnikateľské účely 24.990 €, CENTRUM mesta, J. Jančeka, Ružomberok

Cena:
24 990,00 €
Kraj: Žilinský kraj
Okres: Ružomberok
Obec: Ružomberok
Ulica: J. Jančeka
Kategória: Komerčné objekty
 
Stav objektu: pôvodný stav
Podlahová plocha: 90 m2
ID inzerátu: 1.844674407371E+68
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

☑️ TERAZ na predaj DOM v centre mesta s potenciálom pre podnikateľské účely -kancelária, sídlo firmy, apartmánový dom, dielňa, výroba, služby, obchod, sklady.
☑️ Uvádzame do predaja Rodinný DOM s pozemkom a s priamym prístupom
z ulice J.Jančeka, neďaleko centra mesta Ružomberok. Ako možnosť ponúkame modernizáciu podľa navrhovanej vizualizácie budúceho stavu, ktorú si môžete pozrieť TU: https://youtu.be/inwWmf17cDQ
3D Virtuálna obhliadka MATTERPORT interier v pôvodnom stave je na vyžiadanie.
Samotný rodinný dom je možné kúpiť v stave ako stojí a leží podľa fotodokumentácie alebo v stave po rekonštrukcii.
☑️Stavba z roku 1910 s pristavbou je pripravená na celkovú rekonštrukciu, kompletne je vyprataná a jej prestavba je na zvážení nového vlastníka. Poloha nehnuteľnosti predurčuje užívanie pre rezidenčné bývanie alebo prenájímanie ako apartmány, ale taktiež v rámci územného plánu mesta je povolené realizovať zmeny za účelom pre komerčné využitie, napríklad ako sídlo firmy, sklady, služby, výroba.
Dom je napojený na všetky siete technickej infraštruktúry-verejný vodovod, kanalizáciu, elektrickú energiu, rozvod STL plynu v dosahu. Pozemky pod stavbou sú právne vysporiadané, rovinaté, čiastočne oplotené a spolu tvoria jeden funkčný celok.
☑️ POTREBUJETE PRED KÚPOU PREDAŤ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ?
Ak pri kúpe nehnuteľnosti potrebujete predať svoju inú nehnuteľnosť, tak ste na správnom mieste. Naša spoločnosť kupuje nehnuteľnosti priamo od ich majiteľov a dáva Vám tak slobodu pri zmene bývania. Vymeňte svoju starú nehnuteľnosť za novú.
☑️ CENA v stave ako stojí a leží je cena 24 990 €, pozemok do 100 m2, ( + podiel pozemok ako prístup.)
CENA v stave po rekonštrukcii, podľa vizualizácie budúceho stavu je cena DOHODOU.
☑️ Nehnuteľnosti sa nachádzajú v obytnej zástavbe rodinných domov na ulici J.Jančeka, len na skok od centra mesta. V okolí je kompletná občianska vybavenosť. Pre tiché obytné prostredie, dobrú dostupnosť a blízkosť centra mesta je v tejto lukratívnej lokalite zvýšený záujem o kúpu nehnuteľností.
Neváhajte si objednať termín obhliadky. Kúpu tohto rodinného domu je možné financovať hypotékou, ktorú Vám vybaví náš finančný špecialista úplne bezplatne. Spolupracujeme so všetkými bankami a preto Vám pripravíme hypotekárnu ponuku s výhodnými podmienkami. Náklady súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, katastrálne (návrh na vklad vlastníckeho práva) a notárske poplatky, ako aj právny servis sú v našej réžii.
☑️ PREČO KÚPIŤ NEHNUTEĽNOSŤ OD SPOLOČNOSTI ALLRISK ?
Nehnuteľnosti, ktoré sú ponúkané našou spoločnosťou do predaja, sú s overeným právnym a technickým stavom. Pri modernizácii nehnuteľností kladieme dôraz na kvalitu prác a výber použitých materiálov, pričom za všetky návrhy pri modernizácii nehnuteľností zodpovedá spolupracujúci tím dizajnérov a architektov.

Maklér:

makler
Maklér:Vladimír Jurkuliak,RSc
Telefón:0948089515
E-mail:jurkuliak.vladimir-ZVNC-allriskslovakia.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Podobné nehnuteľnosti
Kompletne prerobená budova na podnikateľské účely

Kompletne prerobená budova na podnikateľské účely

Komerčné objekty, administratívna budova Vinohradská 1107/89, Komjatice (okres Nové Zámky) Priamo v samotnom centre obce Komjatice s kompletnou občianskou vybavenosťou sa nachádza podnikateľský objekt , ktorý Vám...
Predaj obchodu v centre mesta Šaľa.

Predaj obchodu v centre mesta Šaľa.

Komerčné objekty, objekt pre obchod Feketeházyho, Šaľa Ponúkame na predaj obchod v centre mesta Šaľa. Nachádza sa na ulici J. Feketeházyho. Prevádzka je kompletne zariadená,...
✅V predaji DOM na podnikateľské účely 24.990 €, CENTRUM mesta, J. Jančeka, Ružomberok

✅V predaji DOM na podnikateľské účely 24.990 €, CENTRUM mesta, J. Jančeka, Ružomberok

Komerčné objekty, iný prevádzkový objekt J. Jančeka, Ružomberok ☑️ TERAZ na predaj DOM v centre mesta s potenciálom pre podnikateľské účely -kancelária, sídlo firmy, apartmánový dom,...
Zoznam
nehnuteľností
Lokalita

Novinky a aktuality

Virtuálna prehliadka Vrámci rozširovania našich služieb ponúkame našim exkluzívnym klientom aj možnosť virtuálnej...
Odhad ceny nehnuteľnosti Nastavenie správnej predajnej ceny nehnuteľnosti je kľúčové a od neho závisí celkový úspech...