Vyhľadávanie




V ponuke je 324 nehnuteľností.

Prenájom zariadeného 1-izbového bytu v dobrej lokalite

Top
Cena:
400,00 €/mesiac
Kraj: Nitriansky kraj
Okres: Nové Zámky
Obec: Nové Zámky
Kategória: Byty
Druh: 1 izbový byt
 
Podlahová plocha: 25 m2
Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: TIJG
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Hľadáte nové bývanie v dobrej lokalite so všetkým potrebným vybavením za prijateľnú cenu? Ak áno, potom máme pre vás skvelú ponuku - prenájom 1-izbového bytu v blízkosti stanice MHD, s dobrou občianskou vybavenosťou a v blízkosti centra mesta.

Tento byt sa nachádza v tichej obytnej časti mesta, kde zároveň máte všetky dôležité služby a obchody na dosah ruky. Susedia sú dobrí, čo zaručuje príjemné bývanie pre každého nájomníka.

Stanica MHD je len pár minút chôdze od bytu, čo je veľkou výhodou pre tých, ktorí cestujú denne do práce alebo do školy. Nemusíte sa starať o hľadanie parkovacieho miesta alebo o zápchy v doprave, jednoducho nastúpite do autobusu alebo vlaku a dostanete sa kamkoľvek chcete.

Okrem toho, v blízkosti bytu sa nachádzajú rôzne obchody, reštaurácie, kaviarne a športové zariadenia. Môžete sa tak vybrať na nákupy, večeru do reštaurácie alebo na športové aktivity bez toho, aby ste museli cestovať ďaleko.

Tento byt je ideálny pre jednotlivca alebo pár, ktorí hľadajú kompaktné bývanie v dobrej lokalite za rozumnú cenu. Byt je kompletne zariadený, čo znamená, že sa o nič nemusíte starať - len prídete s kufrom a môžete sa usadiť.

Jediným malým obmedzením tohto bytu je, že nie sú dovolené zvieratá. Pre tých, ktorí majú alergie alebo jednoducho nechcú zvieratá v byte, to môže byť veľká výhoda.

Celková cena za prenájom tohto 1-izbového bytu je len 400 eur mesačne, čo je veľmi konkurencieschopná cena pre takúto lokalitu a vybavenie. Ak hľadáte nové bývanie v dobrej lokalite, neváhajte a kontaktujte nás čo najskôr.

Tento byt je skvelou príležitosťou pre tých, ktorí chcú žiť pohodlne a bez starostí v dobrej lokalite za prijateľnú cenu. Nechajte sa očariť týmto ponúkaným bývaním a začnite novú kapitolu svojho života v tomto útulnom a modernom bytovom dome.

Maklér:

makler
Maklér:Xénia Forró
Telefón:0944704359
E-mail:forro.xenia-ZVNC-allriskslovakia.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Podobné nehnuteľnosti
Prenájom 3 izbového bytu blízko centra

Prenájom 3 izbového bytu blízko centra

Byty, 3 izbový byt Nábrežná, Nové Zámky Prenájom pekného 3 izbového zariadeného bytu v dobrej lokalite blízko centra.

Hľadáte byt na prenájom v dobrej...
Prenájom 1 izbového bytu v super lokalite

Prenájom 1 izbového bytu v super lokalite

Byty, 1 izbový byt S. H. Vajanského, Nové Zámky Ponúkame Vám skvelú príležitosť na prenájom nezariadeného jednoizbového bytu neďaleko autobusovej stanice s rozlohou 36 m2....
Prenájom 1 izbového bytu vo výbornej lokalite

Prenájom 1 izbového bytu vo výbornej lokalite

Byty, 1 izbový byt Letomostie, Nové Zámky Ponúkame Vám na prenájom pekný 1 izbový zariadený byt vo vyhľadávanej lokalite. Výborná občianska vybavenosť na okolí. Cena...
Zoznam
nehnuteľností
Lokalita

Novinky a aktuality

Virtuálna prehliadka Vrámci rozširovania našich služieb ponúkame našim exkluzívnym klientom aj možnosť virtuálnej...
Odhad ceny nehnuteľnosti Nastavenie správnej predajnej ceny nehnuteľnosti je kľúčové a od neho závisí celkový úspech...