Vyhľadávanie




V ponuke je 324 nehnuteľností.

Predaj rodinného domu v Andovciach

Top
Cena:
109 900,00 €
Kraj: Nitriansky kraj
Okres: Nové Zámky
Obec: Andovce
Ulica: Vrbová
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: pôvodný stav
Podlahová plocha: 0 m2
Plocha pozemku: 550 m2
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: URHE
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame Vám na predaj 3 izbový rodinný dom v Andovciach na 5,5 á pozemku v príjemnej a tichej uličke. Dom má plastové okná, novú strechu, je čiastočne podpivničený a má pochôdznu povalu. Obec disponuje všetkou občianskou vybavenosťou.

Andovce, malá obec situovaná pri Nových Zámkoch, ponúka ideálne miesto na bývanie pre každú rodinu. Svojím pokojným prostredím dokáže zaručiť kvalitu života pre všetkých svojich obyvateľov. V Andovciach sa nachádza množstvo zelene, čo robí z tohto miesta skvelú destináciu pre milovníkov prírody a aktívneho oddychu.

3 izbový rodinný dom, ktorý momentálne ponúkame na predaj, je ideálnou voľbou pre každú rodinu, ktorá hľadá svoj vlastný kúsok pohody a komfortu. S 5,5 á pozemkom máte dostatok priestoru pre záhradu, pre svoje deti alebo pre relax po náročnom pracovnom dni. Dom disponuje plastovými oknami, nová strecha zabezpečí vašej rodine bezpečné a suché bývanie aj počas daždivých dní.

Ponúkaný dom je čiastočne podpivničený, čo znamená, že môžete využiť podzemný priestor napríklad na skladovanie zeleniny. Dom má tiež pochôdznu povalu, čo je ideálne riešenie pre využitie priestoru pod strechou napríklad ako ďalšie izby alebo pracovňu.

Okrem všetkého tohto, obec Andovce disponuje všetkou občianskou vybavenosťou, ktorú by ste mohli potrebovať. Nájdete tu školu, obchody, lekáreň, reštaurácie a športové zariadenia, čo zabezpečí pohodlný život pre Vás aj Vašu rodinu.

Ak hľadáte dom, ktorý Vám poskytne komfort a pokojný život, neváhajte a kontaktujte nás ohľadne obhliadky tohto 3 izbového rodinného domu v Andovciach. Sme presvedčení, že si zamilujete toto miesto a radi sa stanete jeho novými majiteľmi.

Maklér:

makler
Maklér:Xénia Forró
Telefón:0944704359
E-mail:forro.xenia-ZVNC-allriskslovakia.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Podobné nehnuteľnosti
Predaj rodinného domu v Andovciach Laguna 12N

Predaj rodinného domu v Andovciach Laguna 12N

Domy a vily, Rodinný dom Andovce (okres Nové Zámky) Máme pre Vás nový projekt 4-izbového rodinného domu LAGUNA 12N v Andovciach na pozemku o rozlohe 1035m2.

Hĺbka...
Predaj bytových jednotiek v radovej zástavbe

Predaj bytových jednotiek v radovej zástavbe

Domy a vily, Rodinný dom Slovenská, Nové Zámky Na predaj posledné dve dvojpodlažné bytové jednotky v radovej zástavbe v Nových Zámkoch

Ak sa práve rozhodujete...
krásny 3izbový RD Šurany po rozsiahlej rekonštrukcii

krásny 3izbový RD Šurany po rozsiahlej rekonštrukcii

Domy a vily, Rodinný dom Šurany, Šurany (okres Nové Zámky) So súhlasom majiteľa nehnuteľnosti Vám spoločnosť Allrisk Slovakia s.r.o. ponúka na predaj kompletne zrekonštruovaný, čiastočne...
Zoznam
nehnuteľností
Lokalita

Novinky a aktuality

Virtuálna prehliadka Vrámci rozširovania našich služieb ponúkame našim exkluzívnym klientom aj možnosť virtuálnej...
Odhad ceny nehnuteľnosti Nastavenie správnej predajnej ceny nehnuteľnosti je kľúčové a od neho závisí celkový úspech...